Contacteaza-ne !

office@nhcosmetice.ro

Politica De Confidentialitate

Societatea prelucreaza date cu caracter personal prin culegerea de la Utilizatori/Clienti/Parteneri a datelor personale necesare executarii comenzii si se obliga sa respecte dispozitiile Legii nr. 677/ 2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date. Datele obtinute de catre Societate vor fi stocate in baza sa de date iar Societatea va lua toate masurile pentru protectia lor impotriva distrugerilor accidentale sau folosirii ilegale. Pentru executarea comenzii, Societatea va transmite datele cu caracter personal culese de la Clienti/Parteneri catre firma de curierat care va livra produsele precum si catre unitatile bancare prin care vor fi procesate platile on-line, aceste transmiteri de date nefiind considerate incalcari ale prevederilor Legii nr. 677/2001.

Prelucrarea datelor cu caracter personal

S.C. YRA PROPERTIES & CONSULTANCY S.R.L. este operator de date cu caracter personal cu nr. ……………….., acesta va retine datele D-voastra personale si le va folosi numai in scopul de reclama, marketing si publicitate, precum si in scopul informarii Clientilor/Partenerilor asupra aspectelor legate de functionarea site-ului si a ofertelor acestuia.

Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica sau juridica, identificata sau identificabila. O persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale. Prelucrarea datelor cu caracter personal reprezinta orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Societatea inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de catre Vizitatori/Utilizatori/Clienti/Parteneri. Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, Societatea are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care le furnizeaza Utilizatorii/Clientii/Partenerii. Societatea respecta dreptul la confidentialitate a datelor fiecarei persoane care acceseaza Site-ul.

Conform cerintelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata si ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal si protectia vietii private in sectorul comunicatiilor electronice, S.C. YRA PROPERTIES & CONSULTANCY  S.R.L. are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana.

Scopul colectarii datelor este cel de:

  • a incheia sau executa un contract intre tine si noi, pentru a putea livra bunurile
  • inregistrarea dumneavoastra in reteaua de parteneri NH, specifica vanzarilor de tip multilevel marketing, prin atribuirea unui cod unic de identificare.
  • reclama
  • marketing 
  • publicitate

Datele pe care le furnizati , respectiv nume, prenume, data nasterii, adresa – tara, localitate, judet/sector, strada, numar, bloc, scara, apartament, - adresa de e-mail, telefon fix/telefon mobil, societatea, CNP (cod numeric personal), sunt necesare Societatii pentru a informa clientii cu privire la situatia contului lor de pe www.NHCOSMETICE.ro, cu privire la evolutia si starea comenzilor lor, precum si la evaluarea produselor si serviciilor oferite. Societatea poate notifica clientii sai cu privire la ofertele sale curente prin newsletterul saptamanal, putand trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale. Clientul accepta să primeasca de la Societate mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Societatii si a tertilor care fac parte din Grupul de Firme al Societatii) la adresele de e-mail comunicate Societatii.

Informatiile inregistrate sunt destinate utilizarii de catre Societate si sunt comunicate numai urmatorilor destinatari: partenerii contractuali ai Societatii, precum si alte companii din acelasi grup cu Societatea, dar numai in temeiul unui angajament de confidentialitate din partea acestora si numai in scopurile mentionate anterior si autoritatilor competente, conform celor autorizate de legile aplicabile

Prin inscrierea pe Site/efectuarea unei Comenzi si completarea datelor personale in formularele de inscriere, Utilizatorii/Clientii declara ca sunt de acord ca datele lor personale sa fie incluse in baza de date a Societatii si isi dau acordul expres si neechivoc ca toate datele lor personale sa fie stocate si utilizate pentru:

  • activitati de marketing prin primirea de mesaje de informare sau comerciale (oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea Societatii si a tertilor cu care Societatea are relatii de orice natura) la adresele de e-mail comunicate Societatii;
  • participarea la concursuri, promotii;
  • transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari în Site, administrare, etc);
  • statistici interne necesare pentru imbunatatirea calitatii serviciilor oferite si imaginii Site-ului si pentru crearea unor elemente caracteristice noi, promotii, functionalitati si alte servicii noi.

Conform Legii nr. 677/2001, Utilizatorii/Clientii beneficiaza de dreptul la informare (art. 12), acces la date (art. 13), interventie (art. 14), opozitie (art. 15), de a nu fi supus unei decizii individuale (art. 17) si de a se adresa justitiei (art. 18). Totodata, aveti dreptul de a vă opune prelucrarii datelor personale care va privesc si să solicitati stergerea acestora. Pentru exercitarea acestor drepturi, orice persoana se poate adresa cu o cerere scrisa, datata, semnata si trimisa la sediul Societatii, la urmatoarea adresa: S.C. YRA PROPERTIES & CONSULTANCY  S.R.L., Bucuresti, Calea Grivitei, nr 8-10, etaj 5, birou 511, Tel: 0770.618.041 sau pe adresa electronica: This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 INVESTESTE IN PIELEA TA !!!

NH Cosmetice este singurul retail online din Romania, cu o gama variata de produse cosmetice naturale si organice Grecesti!

Consumatorii pot accesa cu usurinta, produsele naturale si organice, autentice din Grecia!

 

Contact

  •  
    Strada Cameliei nr. 39, etaj 2, Sector 1, Bucuresti
  •  
    Telefon : 0771 344 833 

| |

Top